Cilësi dhe vetëm cilësi !

Kliko ketu
GERMANY     |    OSB
Kliko ketu
FINLAND     |    LENDE DRURRI
Kliko ketu
FINLAND     |    TJEGULLA FINLANDEZE
FRANCE     |    PARKET
Kliko ketu
Kliko ketu
GERMANY    |    PARKET
RUMANIA    |    KARTOSERA
Kliko ketu
HUNGARY    |   DRITARE CATIE

Vrohoriti shpk ka kontrata me fabrikat me ne ze te europes persa i perket lendeve te drurit dhe materialeve te ndertimit.  Me poshte jane te listuara fabrikat dhe produktet e tyre perkatese:

DIREKT NGA FABRIKA
Kliko ketu
POLAND     |    NENSHTRESA PARKETI
Kliko ketu