STANDART

 EUROPIAN

TRANPORT 

 I SHPEJTE

DIREKT 

 NGA FABRIKA

CMIME

FANTASTIKE

FLETE 

GARANCIE

             
             
             
             
             
             

​PRODUKTE

EKOLOGJIKE

Vrohoriti shpk mbulon me sukses transportin ne te gjithe Shqiperine, ajo gjithashtu bashkepunon me kompani te ndryshme tranporti brenda dhe jashte vendit per te qene sa me prane klientit duke permbushur kerkesat e tyre.

Transporti

Dritare catie

Tjegulla finlandeze

Pllaka zdrukthi

Kartosera

Lende drurri

TE TJERA

Vrohoriti shpk eshte nje kompani e cila merret me tregetimin e materialeve te ndertimit kryesisht me perberje druri dhe aksesoret e saj. Tek ne do te gjeni nje game pafund parketesh dhe lendesh drurri.

Puna e madhe dhe bashkepunimi me fabrikat me te mira ne europe per te sjell tek ju produktet me cilesore e ben Vrohoriti-n te pa konkurushem ne treg.VROHORITI SHPK
PARKETE
             
             

Laminate

Drurri

Inxhinierik

Plastik

Aksesore parketi


NR.1

NE SHQIPERI 

PER CILESI !

Bli tani !